Ukulele Play Along Show

Jan en Els laten iedereen ukulele spelen...

Als het weer kan, zullen we dan maar?

Het 'Ukulele Paradijs' biedt een verbindend interactief muzikaal programma! 

Het is een open deur die ingetrapt mag worden maar voor sommige mensen is 'samen muziek maken' iets wat ze zich nooit hadden kunnen voorstellen,.. Dat ze dat zouden doen en dat het dan zomaar zou lukken ook!

De Ukulele Play Along van Jan & Els is een magisch luchtige, amusante en educatieve Show. 

Wat is het?

Jan en Els nemen zo’n 30 ukuleles mee die ze uitdelen aan het publiek en starten met een NUL vingerliedje, De Gouwe Hoefkes, want dat kan namelijk iedereen.

Jan en Els komen uit Rotterdam en zijn dan ook van de 'Nie lulle maar poetse' mentaliteit! (Kennie leg op 't kerkhof) Daarna leren ze de mensen een paar akkoorden. Ringvinger, middelvinger, wijsvinger erbij, wijsvinger weer los. Het is allemaal heel makkelijk te volgen ook al weten sommige mensen niet meer welke hun wijsvinger is. https://www.youtube.com/watch?v=WbY55UH211s

Carousel Example

bootstrap navbar

Ukulele Play Along Show

Jan en Els laten iedereen ukulele spelen...

Een interactieve muzikale beleving!

 

Heb jij ook altijd dat je wat wilt doen op een festival??? Nou dat kan!! Bij de Ukulele Play Along Show van Jan en Els pak je een ukulele beet en speel je het hele repertoir mee! Iedereen kan per direct meedoen. Je leert in een ommezien van tijd een paar super simpele 1 vingerliedjes die je mee speelt met de band!

Het is een humoristische show voor jong en oud, groot en klein, dik of dun, Voor mensen in tijgerpakje, spijkerbroek of 3 delig pak! We hebben een vrachtwagen die voor deze zomer klaar gemaakt en uitgedost wordt als podium. We hebben dus een podium maar we kunnen ook met kleine groepjes in de wagen.

De Play Along Show kan ook binnen op een podium of waar dan ook. Op festivals, maar ook op kleinere feesten of evenementen.

 

 


ADRES Ukulele Paradijs
Bergselaan 186A
3037 CK Rotterdam

CONTACT
Email: paradijs@ukulele.nl
Telefoon: +31 (0) 6 16508001