Workshops - Lessen - Play Along

Alles van privé-les tot workshops tot festivals
In het Ukulele Paradijs of op locatie


Bij Het Ukulele Paradijs kun je terecht voor verschillende les mogelijkheden en leermethodes.
We kunnen een onderscheid maken in Leerzame Workshops of Amusante Play Alongs

Workshops of cursussen zijn iets serieuzer en heel duidelijk gericht op veel leren in een korte tijd. Dit is vrij schools met veel aandacht voor de vele aspecten die muziek te bieden heeft. Naast beter leren spelen van akkoord overgangen of slagjes, leer je ook muziek te interpreteren en te zoeken naar je eigen vertolking van een lied. Dit alles gecombineerd met een dosis muziektheorie, zodat je tevens je muzikale inzicht vergroot.

VUISTREGEL: Alle lessen kosten €15. De tijd kan variëren van een half uur bij privé-les tot maximaal anderhalf uur afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers. Deze lessen worden over het algemeen gegeven door 1 docent.

Ukulele Play Along Show met Jan van Leiden en Els van Leiden-Dakje. Bij een Play Along speel je eigenlijk direct mee. Dit is vaak een 1 malige muzikale ervaring gericht op amusement en samenkomst. Omdat je met de ukulele DIRECT resultaat hebt, is het heel makkelijk om een programma te maken van liedjes die je per direct mee kunt spelen zoals bv het NUL vingerliedje 'De Gouwe Hoefkes’ of bv ‘The horse with no name’ uit ons 1 vinger repertoire.
Jan en Els zijn twee doorgewinterde ukulele-artiesten die met de Ukulele Play Along Show een komisch doch leerzaam programma geven.
Kosten: Vanaf €350 voor kleine gezelschappen

One-Finger-Ukulele-Songbook

Uitleg: Bij Ukulele Play Alongs hanteren we tarieven van 150€ per persoon (artiest). Dit bedrag is exclusief reiskosten en overheadkosten voor de stichting zoals boekingskosten, ukuleles en lesmateriaal. Het duo Jan & Els is altijd van de partij en wanneer de financiën dat toelaten nemen zij graag de bassist mee.

LET OP: De extra kosten zijn dus afhankelijk van de reistijd, de hoeveelheid deelnemers/ukuleles en eventuele hapjes of drankjes. Ook kunnen extra kosten in rekening gebracht worden wanneer er intensieve voorbereidingen nodig zijn zoals bij lastige verzoeknummers of een 'Play Along Op Maat'

Bedragen zijn exclusief BTW