Workshops - Lessen - Play Along

Alles van privé-les tot workshops tot festivals
In het Ukulele Paradijs of op locatie

Privé
Bedrijven
Scholen
Festivals


Privé-les

Priveles is een goede optie wanneer je op je eigen tempo ukulele wilt leren spelen. Ieder heeft zijn eigen leercurve. Sommige mensen zijn langzaam, anderen weer snel en wanneer je de docent helemaal voor jezelf hebt, kun je alles makkelijker in je eigen tempo doen. Een priveles duurt een half uur. Wil je liever 1 x in de 2 weken een uur les dan kan dat ook!
Kosten: €15 pp voor een half uur les

Duo-les

Kom lessen met z’n tweeën. Voordeel is dat je je eigen tempo kunt aanhouden.
Kosten: €15 pp voor 3 kwartier les

Groepslessen (4 tot 8 mensen)

Heb jij een groepje waarmee je graag ukulele les zou willen, of wil jij je aanmelden voor zo’n groepje? Geef het dan door en dan kunnen we een cursus van 10 lessen organiseren waarin je op weg geholpen wordt om zelf verder te komen op je ukulele. In kleine groepjes van waarbij een les tussen het uur en de anderhalf uur duurt!
Kosten: €150 pp voor 10 lessen

Workshop (4 tot 8 mensen)

Een workshop is een éénmalige vrij intensieve ochtend of middag met veel informatie. Deze duurt maximaal 3,5 uur inclusief lesmateriaal, pauze met koffie, thee en croissants. Deze cursus kun je als beginner gerust twee keer volgen.
Kosten: €50 pp

Zie voor geplande workshops de PARADIJS pagina

Play Along Feestjes

Zoals in de inleiding reeds vermeld, gaat het ukulele spelen hier gepaard met een hapje en een drankje en al dan niet uitbundig vertier! Het gaat hier meer om de 'komische noot' dan het ontwikkelen van muzikale vaardigheden. Vrijgezellenfeesten, trouwpartijen of verjaardagen.. wij schuwen niets..
Kosten: Vanaf €300 voor kleine gezelschappen
Locatie: In de circuswagen of in Rotterdam. (overige locaties in overleg)
Met een goed verhaal kun je in sommige gevallen voor minder terecht.