Workshops - Lessen - Play Along

Alles van privé-les tot workshops tot festivals
In het Ukulele Paradijs of op locatie

Privé
Bedrijven
Scholen
Festivals


Bedrijfuitje

Is er op het werk zo af en toe behoefte aan een bedrijfsuitje of een ontspannen doch leerzaam moment? Dan kunt u met een gerust hart Jan en Els uitnodigen voor een kleinschalige Ukulele Play Along. Zij komen naar de gewenste locatie met een stuk of 20 tot 30 ukuleles en het feest kan beginnen. Uiteraard zijn hier verschillende opties mogelijk. Doen we een korte sessie in de lunchpauze of toch liever een muzikaal moment bij de borrel?

Prijzen vanaf €500 (afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers en de tijd)

Teambuilding

Samen muziek maken is uiteraard goed voor de teambuilding en saamhorigheid. Naar muziek luisteren is namelijk van een heel andere orde. Zelf iets aan de muziek toevoegen vereist creativiteit en durf. Feitelijk is muziek een heel andere taal en dus een heel andere manier van communiceren. Wanneer je vanuit je gevoel durft te communiceren, kun je creatief dingen toevoegen of weglaten... Je hebt dan te maken met een zoektocht naar een eigen pure vorm van vertolken die met de nodige creativiteit tot stand komt. Deze creatieve en assertieve manier van communiceren noemen wij teambuilding.
Prijzen vanaf €600 (afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers en de tijd)

Jubileum

Groot of klein, voor 30 ukuleles of meer... mogelijkheden te over! Is er een themafeest op het werk?? Een jubileum? Een afscheid?? Iets wat een muzikale aankleding wenst?? Ook dan kunnen Jan & Els met Orkest een aangepaste Ukulele Play Along OP MAAT brengen. Met wat inside informatie maken zij een lied op een eenvoudige, welbekende melodielijn zodat iedereen het kan meespelen of zingen. Dit wordt op de feestelijke bijeenkomst met de gewenste hoeveelheid ukulelespelers ten gehore gebracht. Maar,…. Er is veel meer mogelijk! Leuke optredens van diverse artiesten in verschillende stijlen! Er is altijd wel iets bij! Kijk voor een actueel aanbod op www.ukulele.nl/boekingen