Hulpschreeuw uit Het Ukulele paradijs

Hulpschreeuw uit Het Ukulele paradijs

  H e l p !  

Het Ukulele Paradijs zal eerlijk zijn…. 

Met onze grappige, mooie en ontroerende kerstclip 2023 hadden we toch wel reeds 5000 views verwacht. Elk jaar komt er een prachtige kerstvideo uit op een liedje… Wie had gedacht dat je van Klink Klokje Klingelingeling zo’n mooie film met bejaarde mensen kon maken?! 

Vorig jaar zijn we begonnen met een inzamelactie te verbinden aan de jaarlijkse kerstfilm. Dit jaar kunnen mensen doneren voor Alzheimer Onderzoek. Een vreselijk belangrijk onderwerp voor de generatie die komen gaat. Met alle goede wil,.. een inzamelactie is een getouwtrek van jewelste. Het voelt als trekken aan een dood paard. 

Wij willen dus serieus de hulp inroepen van de krant en media om even samen met ons de schouders er onder te zetten. Er zit een prachtig verhaal in de 15 kerstclips die we reeds maakten. Over hoe het allemaal begonnen is, een bijzonder ‘weetje’! Wij hebben, wel te weten, het bewijs dat iedereen, rond de kerst, zijn ukulele uit het stof haalt!

DUS NU HET NOG KAN wil ik jullie verzoeken om contact op te nemen ivm de kerstclip van dit jaar en de Alzheimer Actie te ondersteunen met aandacht. Dat is over het algemeen wat wij mensen nodig hebben om door te kunnen gaan! 

Vriendelijke groet uit Het Ukulele Paradijs

Eveline en Marcel
0616508001

Kijk op Youtube * ukulele.nl/xmas * onze Alzheimer Actie pagina