Oktober 2020

 

Bericht uit Het Ukulele paradijs

Kun je deze email niet lezen kijk dan op ukulele.nl/nieuwsbrief

Lieve vrienden van de Ukulele Bar

Zaterdag 26 September hadden we 'Eten met Talent in de Tent'. Bere gezellig in de ukulele bar. Lieve mensen, een heel fijn gemêleerd gezelschap, lekker gegeten, voor herhaling vatbaar. Er was live muziek van Joni, Jazz met Jina, Eduart, Tomas en Eveline, spaanse liedjes met Berry Good y Maria Mejor en natuurlijk ontbrak ook een Ukulele Play Along met Jan en Els niet!

 

We willen u nogmaals wijzen op de PETITIE voor het behoud van het bijzondere pandje waar het Paradijs tijdelijk in vertoeft. (Mocht er nog iemand goeie contacten bij de gemeente hebben, laat het ons weten!)

Hier kun je de petitie ondertekenen!

 

3 Oktober workshop...
hebben we een opfris WORKSHOP voor beginners en semi gevorderden staan. Je kunt je hier nog voor aanmelden. Ruim 3 uur met lunch en cursusboekje voor 50 euro. We hebben nog 1 plekje over...

NOOT: Wil je zelf een workshop ukulele spelen bij ons organiseren. Binnen in de Ukulele Bar of elders... Stuur een bericht!

 

Ukulele Bar...? (worldwide)

Tja, we gaan een nieuwe website opstarten ukulelebar.nl - ukulelebar.com
Tijdens dit schrijven staat het domein nog gelinkt aan ukulele.nl, maar binnenkort is dit dé verzamelplek voor openbare plekken waar gezamelijk ukulele wordt gespeeld. Spoedig meer hierover! Wil je alvast weten hoe het zit? Heb jij een bar en wil je daar ukulele avondjes organiseren? Wil je play alongen met een groep? Neem contact op, laat het ons alvast weten!

 

Ukulele Play Along

Dat is super handig om heel veel liedjes te leren, goed vooruit te leren denken, het juiste tempo te houden, veel akkoorden en overgangen leren en het is goedkoper dan een uur privéles. Bovendien kan je je eigen oefen playlist aanmaken met liedjes die je wilt leren. Heel fijn, handig met een zeer toegankelijke layout en interface.
Proberen? Deze week staat er ook wéér een gratis liedje in de Ukulele Play Along. En neem maar eens een kijkje in alle playlists!

 

Tweede One Finger Songbook voor de halve prijs

Handig om samen te spelen, als kadootje, of als reserve! Kijk in de shop!

 

 

Ukulele In De Klas

Tijdens de Corona lockdown voor de zomer hebben we elke dag een 'Gratis kinderliedje voor thuis' in de Play Along gezet. Zowel voor kinderen zelf als voor de juffen en meesters hebben we een hele playlist gemaakt. En we hebben een digitaal lesprograma voor in de klas.