Februari 2020 - Valentijnsbericht

 

Valentijsliedje • Dinsdagavonden • Ukulele Play Along • Talent in de tent

Lieve vrienden van het Paradijs

Ondanks dat Valentijnsdag ons niet zo veel kan schelen, kwam toch ineens de behoefte opborrelen om een lieflijk Play Along liedje op te nemen. TONIGHT YOU BELONG TO ME! ... och, wat zoet ...

Bekijk 't in Youtube of speel mee in de Ukulele Play Along

 

Ukulele Club op Dinsdagavonden

Dinsdagavonden tussen 8 en 10 uur kun je in Het Ukulele Paradijs te Rotterdam je repertoire opbouwen. Neem zelf een liedje mee, iedereen is welkom. Het is wel fijn als je de basis van het ukulele spelen reeds onder de knie hebt. De kosten zijn 10 euro per keer. Je kunt ook een stempel kaart nemen voor 125 euro! Let op want dat is 12 keer inclusief een jaar lang een abonnement op de Ukulele Play Along

Locatie: Bergselaan 186A, Rotterdam.
En de BAR is open!

Je kunt gewoon komen... maar je kunt ook even bellen of mailen, zodat we weten dat je komt. Dan kunnen we je ook op de hoogte houden. Of als je vragen of verzoekjes hebt... Bel 0618114540...

 

Ukulele Play Along

Deze play along website is zoals jullie misschien al weten niet meer geheel gratis. Het onderhoud vergt veel werk en alles wordt er met de hand ingezet, dus er staan geen verkeerde akkoorden in en de timing klopt!

Er is ook een GRATIS PLAYLIST waar je deze week ons nieuwe valentijnsliedje kunt meespelen. Elke vrijdag komt er voor een week een nieuw gratis liedje bij.

De kosten voor "een jaar lang je suf spelen" zijn maar 25 euro. Geen geld als je je bedenkt dat een half uur priveles 15 euro kost en een uur 30 (ook niet duur overigens).

De Play Along is onderverdeeld in verschillende playlists en binnenkort kun je ook je eigen favorieten-playlist aanmaken.

 

TALENT IN DE TENT

Talent gezocht! bij voorkeur uit het Liskwartier...
28 februari is het weer zo ver

We willen het Liskwartier uitdagen om mee te doen aan een 'talent in de tent'-contest!
Het Liskwartier got talent. Heb jij een zelf geschreven lied? Dat willen we graag horen! Wil jij je favoriete lied ten gehore brengen? Voor de draad ermee! Ben je een zanger en heb je begeleiding nodig voor je presentatie? We gaan het organiseren, zodat iedereen mee kan doen. Alles is bespreekbaar, iedereen mag zijn wensen uiten. Het hoeft ook geen 'liedje' te zijn! Als je een goede goochelact hebt of wat dan ook... je bent welkom!

Maximaal 8 acts/artiesten op een avond spelen voor hun eigen buurt in ‘het kleinste theater van Rotterdam: ’t Goudhoekje’ in het Liskwartier. Alle buurtbewoners zijn welkom. We gaan ons best doen om iedereen te bereiken om zo tot een mooie wijkgerichte programmering te komen met veel publiek.

Zie ook: www.goudhoekje.nl
Aanmelden: paradijs@ukulele.nl / 0616508001

En daarna een drankje in de Artiesten Foyer.