December 2021 - Donkere Dagen

Bericht uit Het Ukulele paradijs

Kun je deze email niet lezen kijk dan op ukulele.nl/nieuwsbrief

 

Lieve Vrienden van het Ukulele Paradijs,

Zoals velen van jullie al weten zijn onze dagen geteld!

Maar voor we weg zijn willen we een oproep doen aan alle ukulele spelers en artiesten om voor de laatste x bij ons in de bar een liedje op de ukulele te komen spelen.

Trek je mooiste, hipste of achterlijkste kleding aan, prik een datum en kom je mooiste liedje spelen voordat alles verdwenen is! Het licht hangt klaar en elke avond is er nog plek! Alles wordt opgenomen in 1 take! WE ZIEN GRAAG BEKENDE GEZICHTEN TERUG MAAR UITERAARD OOK NIEUWE!

 

VERKOOP VAN ALLE UKULELES!

11 Januari 2022 moeten we er uit zijn en we houden dus op met de ukulele verkoop! Doe hier je voordeel mee! Alle ukuleles zijn tegen inkoopprijs + BTW te koop. Liever vandaag dan morgen want hoe eerder het leeg is hoe beter! In dit plaatje zie je een aantal van de ukuleles die er nog zijn, maar LET OP er zijn er meer!

 

Wil jij ook levenslang?

Dan zit je bij ons aan het goede adres! Neem een levenslang lidmaatschap op de Ukulele Play Along, nu voor maar 100 euro (met aftrek van eerder betaalde termijnen!). Dan zit je in ieder geval goed met de kerst! En omdat John Miles overleden is, kun je - uit de verzameling 'alle 13 over de top' - nog even deze bestseller meespelen.


 

Vragen stellen mag altijd... Heb je vragen?


Liefs uit het Paradijs,

Koek en Ei