Eindejaarsperikelen November 2021

Bericht uit Het Ukulele paradijs

Kun je deze email niet lezen kijk dan op ukulele.nl/nieuwsbrief

Allerbeste Ukulele Vrienden,

 

Jullie zijn de eerste die het nu weten!

 

Het moment is daar: De Ukulele Bar staat te koop. De verkoop zou transparant zijn, maar niets is minder waar. We zullen als Stichting 8x10 een bod doen op de locatie, maar we vermoeden dat we tussen investeerders en beleggers weinig kans maken. De gemeente is in alle opzichten erg onzorgvuldig en de wethouder zelf lijkt niet op de hoogte te zijn van de ‘onderhandse’ verkoop.

 

Wil je de petitie nog tekenen?

Behoud openbare functie van 'Het Goudhoekje' op Bergselaan 186 Rotterdam

 

 

ACT!E Jullie hebben de eerste keus

Desalniettemin: Wij gaan over tot ‘onderhandse' verkoop van alle ukuleles aan vrienden en bekenden!

Maak een afspraak voor de aanschaf van nog een ukulele tegen inkoopsprijs +btw! Vooral interessant voor de wat duurdere ukuleles die we nog hebben hangen.

Deze actie start op 1 december.
Slaapzakken voor de deur!

Hier afgebeeld: 1e rij: Kala KA-ASAC-S, Korala UKC-910-UT, Korala UKS-40CENT, Korala UKS-60CENT * 2e rij: Korala UKS-70CENT, Mahalo LTD-2, Korala UKT-60NT, Ohana Longneck SK-30L * 3e rij: Lanikai CK-TEQ (Tenor Electrisch, Mahalo U400C, Mahalo ULP-1E-CS, Korala UKS-910 * 4e rij: Ohana TK-38, Ohana CKS-22E, Kala JTE-2TS, Lanikai SMP-T (verkocht)

Ik zou zeggen:
Neem contact op voor welke ukulele je wilt en wij maken een mooie prijs!

 

VERGISSING VAN DE BANK IN UW VOORDEEL

Ook het STARTERSPAKKET 'SUPERDELUXE' speciaal voor de feestdagen om je allerbeste vrienden extra mee te verwennen. Bestaat uit een Leho LHUS-MM ukulele met stevige hoes, stemappartaatje en ALLE BOEKJES... €99,99
Zolang de voorraad strekt...

We blijven voorlopig wel onze boekjes verkopen en ook die fantastische starterspakketten. Vergeet echter niet onze NovemberAanbieding: Bij de aankoop van een Ooo Denneboomboekje of TrippelTrapSinterklaasboekje een tweede boekje naar keuze voor de halve prijs.