Vertrek uit het Paradijs - 2022/01

Bericht uit Het Ukulele paradijs

Ukulele Hiernamaals

Lieve ukulele vrienden

We hebben ons vertrek uit 'De Ukulele Bar' feestelijk afgesloten en in de laatste paar weken nog diverse artiesten in het decor mogen verwelkomen. Binnenkort krijgen jullie hier de opnames van te zien via onze website en de sociale media. Hieronder een kleine impressie met artiesten: Harm en Daniël, The Farter Family, Monique en Sander, Marcel en Carolien, een afvaardiging van UkeLol, De Witte Tonnie, Sexy Ted & Dollar Bill, Zita, Saskia en Maxim, Trio Maria Mejor.

In de toekomst zullen we ons nog meer richten op het maken van lollige en leerzame filmpjes, het online lespakket als Uke@home, de Ukulele Play Along met nog meer liedjes om mee te spelen en verschillende tutorials zoals onze fantastische Country tutorial waarvan eigenlijk niemand het bestaan nog van af weet.

 

WAT NU?!

Het Ukulele Paradijs aan de Bergselaan is niet meer. Er is geen weg meer terug en dus geen fysieke ukulele winkel meer. We zijn met een berg spullen, inclusief de vleugel, in de paardenwagen naar Ukulandia, Spanje afgereist en ondertussen al redelijk geacclimatiseerd. De vleugel staat en vooralsnog maar een klein beetje ontstemd. 

In Spanje gedragen wij ons veelal als een stel bouwvakkers maar we hopen echt tijd vrij te maken voor een ukulele werkboek voor jong en oud, voor op school maar ook voor thuis of op vakantie. 

Hier in 'Ukulandia', Cortes de la Frontera hebben we nog een kleine dependance van de ukulele winkel met nog een paar interessante ukuleles. Die nemen we mee naar Nederland en zijn vanaf half februari te koop. We zullen binnenkort op Facebook posten wat we nog hebben. 

 

In de Media...

Vlak voor ons vertrek waren we nog even in het nieuws. "Tja, hou je ergens mee op, dan komen ze langs..." Dus op de valreep waren we live bij Radio Rijnmond en dan ook op TV Rijnmond, de volgende dag bij BertOp5 (tijd: 1:20:36) maar toen moesten we echt gaan rijden want de vleugel was geladen. Afgelopen week is het stukje van Rijnmond TV blijkbaar ook nog 2 keer op NPO 2 uitgezonden bij 'MAX regioned'. Heb je het gemist dan kun je nog gaan kijken... En wellicht heb je ook de GLORIA IN EXELSIS EGO gemist?! Een ingenieuze muziekclip over enkele slechte eigenschappen van de mens.

 

Play Along

Meat Loaf (Marvin Lee Aday) is onlangs overleden. Het eerste waar je dan aan denkt is Paradise by the Dashboard Light. Een goede reden om die dan eindelijk eens aan de Play Along toe te voegen. Godskanonne, wat een werk was dat! Een nummer van bijna acht en halve minuut en geen stukje is hetzelfde. Natuurlijk wel heel leuk om mee te spelen en nog niet eens zo achterlijk moeilijk! R.I.P. Meat Loaf!

Heb jij al een abonnement en nog steeds geen verzoeknummer aangevraagd? Doe dat dan nu, want we vinden het leuk wanneer jij je favoriete liedje met de Play Along kunt instuderen! 

Wil jij ook zo'n fantastisch lidmaatschap op de Ukulele Play Along?

Bij ons krijg je levenslang voor maar 100 euro.