Ukulele Workshop 11 Juni 2022

 

Hallo lieve mensen,

Na een onstuimig begin van die jaar met het leegruimen van het Ukulele Paradijs en allerlei spullen verhuizen naar Ukulandia in zuid Spanje zijn we weer toe aan het organiseren van een fysieke workshop in Nederland. We hebben 11 juni in het hoofd, ook al is dat voor sommigen misschien n beetje kortdag. Toch hopen we genoeg aanmeldingen te krijgen.

Ukulele Workshop

In de workshops concentreren we ons op theorie zoals de reuze handige kwintencircel waarmee iedereen een liedje naar een andere toonsoort kan transponeren. Je leert dat je niet van slag hoeft te raken van slagjes en dat het niet uit maakt wat je ritme patroon is zolang je maar in de maat blijft spelen. We spelen mee met de Ukulele Play Along waardoor je wel met het ritme mee moet. Je speelt in een handomdraai honderden 4 akkoordenliedjes en je leert een 12 bar blues spelen. 

De workshop wordt gehouden in de buurt van Rotterdam Noord. We beginnen om half 11 en om 2 uur ben je bekaf van alle informatie. De kosten zijn 50 euro inclusief koffie, thee, koekjes en een broodje kaas. Wie je je alvast voorbereiden ga dan vast naar naar de gratis online cursus die we samen met de NTR hebben gemaakt. Heb je nog geen Ukulele, ook geen nood. Je kunt 'm lenen of je kunt een starterspakket kopen. Is deze workshop niks voor jou maar wel voor je buurman of zijn vriendin of vind je het leuk om 'm aan iemand kado te doen, dat kan natuurlijk. Stuur deze mail gewoon door naar je hele adressenbestand. Het kan maar duidelijk zijn waar je het beste kan wezen...

Wanneer: 11 juni 10:30 - 14:00
Waar: 't Landje (nabij Rotterdam Crooswijk / Hillegersberg)
Hoeveel: 50€ inclusief koffie, thee, broodje, sap...

Nu boeken: ukulele.nl/shop/workshop
Of per email: paradijs@ukulele.nl

 

Video's uit het Paradijs

Bij het verlaten van het fysieke Ukulele Paradijs aan de Bergselaan is er nog een keur van artiesten langs geweest waarmee we video-opnames hebben gemaakt. Het afmaken van de videos heeft even op zich laten wachten, omdat we in ene keer naar het Hiernamaals zijn doorverhuisd en meteen alweer allerlei andere zaken op ons af kregen. Maar we zijn nu bijna zover en ze komen er nu echt snel aan. We sturen jullie een aparte mailing als ze online staan.

 

Play Along

We kunnen het niet vaak genoeg herhalen, maar de Ukulele Play Along is echt een van de leukste manieren om je ukulele spel te verbeteren. Lekker meespelen met de originele artiesten. Get into the groove!