Mei 2020 - 10 JAAR

 

Bericht uit Het Ukulele paradijs

Kun je deze email niet lezen kijk dan op ukulele.nl/nieuwsbrief

Lieve vrienden van het Paradijs

YEEEAAAH!!
HET UKULELE PARADIJS IS JARIG en trakteert met kortingen! Op 5 mei 2010 ging de ukulele-winkel open. Het was de eerste ukulele winkel in de BeNeLux. Er was er nog eentje in Londen en eentje in Berlijn. De aanleiding was eigenlijk dat we zelf allemaal ukuleles wilden uitproberen om te kijken wat geschikt was voor scholen. Maar we hadden al snel een paar honderd verschillende ukuleles in huis en mensen kwamen van heinde en verre om ze uit te proberen. Op het internet waren we al ruim 10 jaar daarvoor begonnen met de Chord Finder die eerst vooral populair was in Amerika. In 1999 trokken we daar naar toe om de nieuwe Ukulele hype aan te wakkeren. Het heeft even geduurd... maar die is er gekomen!

OPRUIMING!

Ook wij hebben corona maatregelen genomen... We zijn aan het opruimen geslagen.. We hebben echt te veel ukuleles in huis. We hebben plek nodig voor wat nieuws! Koop er nog een ukulele bij zou ik zo zeggen, want dit is je kans om een heerlijke impuls aankoop te doen waar je geen spijt van krijgt! Maak me los!


LET OP! Want er komen ook steeds nieuwe dingen bij. En er vallen ook dingen af...

 

 

 

Oproep Talent in de Tent

Drukke bijeenkomsten in het ‘Goudhoekje' zullen er voorlopig niet meer komen. Dat is heel jammer, want we keken uit naar het Talent in de Tent.

We gaan niet bij de pakken neer zitten! 
Wie durft!
Wie heeft er een zelf gemaakt liedje?
Bij voorkeur een lied over Rotterdam?!
Met het Goudhoekje als decor voor de video?!
Ga er maar vast over nadenken!
We komen er op terug!

paradijs@ukulele.nl

 

advertenties

Live (on-line) les

Wil je online les van de Ukemaster? Hij zit nog vast in Spanje, kan daar voorlopig niet weg dus doe hem een lol en boek een skype les.

paradijs@ukulele.nl / 0618114540...

 

Online lessen

Wil je geïnspireerd worden met wat leuke ukulele-opdrachten? Geef je dan op voor de huiswerkklas voor maar 15 euro per maand! Let op: het gaat per 3 maanden. Bij aanmelding krijg je meteen je eerste les. Vervolgens komt er elke vrijdag een nieuwe les bij. En je kunt ook altijd terugkijken naar eerdere lessen.