Vertrek Mobiel Paradijs - April 2022

Lieve lieve vrienden,

 

Er is weer zo veel gebeurd de laatste tijd…
Maar we zullen het kort houden. We hebben goed nieuws en we hebben slecht nieuws...

 Eerst het slechte nieuws dan maar? Komtie:

Mobiele Ukulele Paradijs het land uit

Helaas hebben we er geen zin meer in om voor het Mobiele Ukulele Paradijs een leuke, fijne en inspirerende plek te vinden in Nederland. Het is te moeizaam en met een woonwagen ben je maar heel beperkt welkom ondanks dat veel mensen het 'Oh Zo Romantisch' vinden. Ook hebben we niemand met een grote achtertuin gevonden die het leuk vind om het Ukulele Paradijs tijdelijk te huisvesten.


Aankomende dinsdag gaat de wagen naar Rougeux in Frankrijk bij Kiki & Lodewijk die hele fijne schildercursussen geven. We gaan ons melden wanneer wij aldaar een ukulele cursus of een theatercursus met film organiseren. 

Op de valreep is er afgelopen week ook nog ingebroken in de wagen en is er een levensecht losse flodder revolver gestolen waar een malloot flink mee in het rond heeft staan schieten. Of hij een grote witte bontjas aan had met een toepet op, is niet duidelijk maar in ieder geval is de collecte bus voor 'Ukulele In De Klas' met dom geweld open gebroken. Dat was het slechte nieuw.


 

 

Nu het goede nieuws:

 Sheep Entertainment  presenteert:

Het Nest

We hebben een landje met paarden - De Gouwe Hoefkes voor wie het NUL vinger liedje kent - en daar vloog 2 weken geleden voor het eerst een ooievaar langs en ging op de net gesnoeide bomen zitten. Enkele dagen later kwam hij weer kijken en iemand anders had hem ook gesignaleerd. Misschien snap je het al wel... Er MOEST een ooievaarsnest komen. Het is al zo lang een droom.Zo gezegd zo gedaan, maar dat nest moest ook de hoogste boom nog in. Dat was een flink gedoe waarbij Marcel, de Ukemaster zich van een heel andere kant liet zien, al bungelend in de boom... en daar komt nog een filmpje van... Maar diezelfde avond, binnen twee uur nadat het nest af was en wij nog aan het bijkomen waren met een biertje, kwam de ooievaar proefslapen!! ’s Morgens verdween die weer en was het afwachten geblazen.

Maar HOERA, afgelopen nacht zat ze weer op eenzame hoogte ondanks de vreselijke vrieskou met wind en sneeuw en nu komt het: Vanmiddag waren ze plots met z’n tweeën!! Bovendien kwamen er nog eens twee aanvliegen die vreselijk jaloers waren op dat nest! Het is telkens verrassend, ook als ze ineens weer wegvliegen. We kunnen deze lente eigenlijk nergens meer heen... Daarom hebben we bedacht dat Marcel nog een keer de boom in klimt en een webcam gaat ophangen aan de andere tak van de boom, zodat we het stel op afstand kunnen volgen. Dan wordt het ook niet zo druk op het landje... en wil je het in het echt zien?? Neem dan een zak appels mee voor de paarden!

Hier de webpagina in aanbouw: sheep-entertainment.nl/ooievaar